grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KAEÜ, bir kuruluşla daha protokol imzaladı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Ar-Ge çalışmalarının ortak paydaşlar ile yürütülmesinin önemini vurguladı.

Eğitim Yayın: 20 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 20.10.2024 19:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ), Kırşehir’de kurum ve kuruluşlarla işbirliği protokolü imzalıyor. Geçtiğimiz aylarda Kırşehir Sosyal  Güvenlik İl Müdürlüğü, Kırşehir İl Millî  Eğitim Müdürlüğü, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile iş birliği protokolü imzalayan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, son olarak Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile protokol imzaladı.

KAEÜ, bir kuruluşla daha protokol imzaladı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ile Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleşen protokol törenine Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Musa Özata ile Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin İlter, Ticaret ve Sanayi Odası Yetkilileri ve Doç. Dr. Ferhat Çetin katıldı.

Protokol ile üniversite sanayi iş birlikleri çerçevesinde ortak proje, araştırma ve bilimsel yayın yapılması, kongre, sempozyum, çalıştay, panel, konferans gibi ortak akademik ve bilimsel faaliyetler ile ortak kültürel etkinlikler düzenlenmesi ve bu faaliyetlere katkı sağlanması, Kırşehir'in müzik alanında ‘UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na kabul edilen ilk şehir olması nedeniyle Abdallık Geleneği, Neşet Ertaş ve günümüz abdalları hakkında yapılacak faaliyetlerin öncelikli olarak desteklenmesi hedefleniyor. Yine imzalanan protokol kapsamında, kurumlar arasında sosyal, kültürel ve sanayi alanlarında iş birliğinin artırılması, yapılacak tüm faaliyetlerin iki kurum mevzuatları ve olanakları dâhilinde mütekabiliyet esasına dayanarak yapılması ve kurumsal yarar sağlanması amaçlanıyor.KAEÜ, bir kuruluşla daha protokol imzaladı

Protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir’in sanayisinin gelişmesi için üniversite olarak her türlü desteği verileceklerini söyleyerek, üniversitenin Ar-Ge çalışmalarının ortak paydaşlar ile yürütülmesinin önemli olduğunu vurguladı. Üniversite ve sanayi iş birliği çerçevesinde çalıştay, konferans, panel ile akademik ve bilimsel faaliyetleri Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak destekleyeceklerini dile getiren Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, protokolün üniversiteye ve Kırşehir’e hayırlı olmasını temenni etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.