grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kaza Oldu : Suçlusu Kırşehir İl Özel İdare

Mucur'a bağlı Palangıç Köyü ile Karakuyu Köyü arasındaki yolda bir aracın devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.Palangıç Köyü muhtarı kaza nedeniyle Kırşehir İl Özel İdaresi'ni suçlayarak , ''yolu yarım bıraktılar çakıl döküp gittiler'' dedi.

Gündem Yayın: 21 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2024 22:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Alınan bilgiye göre Rışvan Köyü'ndeki cenazeye gitmekte olan Ali Rıza T. yönetimindeki araç, Mucur'a bağlı Palangıç ve Karakuyu Köyü arasında sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu devrilerek şarampole yuvarlandı.Kazada 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.Kaza ile ilgili Palangıç Köyü Muhtarı Kamil Aslan Kozanhan, Kırşehir İl Özel İdaresi'ni suçladı.

1 GÜN ÖNCE UYARDIM BÖYLE BIRAKMAYIN DEDİM

Kaza ile ilgili gazetemizin ulaştığı Palangıç Köyü Muhtarı Kamil Aslan Kozanhan, Kırşehir İl Özel İdaresi'nin bozuk olan yolda çalışma başlattığını ve yaklaşık 1 kilometrelik çalışmanın kış gelmediği halde mevsim koşulları gerekçe gösterilerek yarım bırakıldığını kaydetti.Yola çakıl döküldüğünü belirten Kozanhan, İl Özel İdare ekiplerini kaza riski konusunda uyardığını ancak kendisinin dikkate alınmadığını dile getirdi.Kozanhan, ''Yol asfalt olduğu insanlar da hız yapıyor ve yanılıyor.Çünkü yola dökülen çakıllar çok büyük kaza riski meydana getiriyor.İl Özel İdaresini defalarca uyarmama rağmen yolu tamamlamıyorlar.Burada birisi ölürse sorumlusu kendileridir'' ifadelerini kullandı.

ozelidare.jpg

 

 

 
#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.