grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kız Yurdu'nda yaşanan yemek skandalı

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi KYK Bağbaşı Saliha Sultan Kız Yurdu'nda yemeklerin içinden çıkan kıl, kurt ve böcekler, öğrencilerin isyanına yol açtı.

Gündem Yayın: 16 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 16.10.2024 00:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi KYK Bağbaşı Saliha Sultan Kız Yurdu'nda yemeklerin içinden çıkan kıl, küf ve böcekler, öğrencilerin isyanına yol açtı.Öğrenciler paylaştıkları fotoğraflarla tepkilerini dile getirdi.

 KYK Bağbaşı Saliha Sultan Kız Yurdu'nda yaşanan yemek skandalı öğrenci ve velilerin tepkisine neden oldu. Gazetemize baş vuran öğrencilerin iddialarına göre, yemeklerin içinden çıkan kıl, küf ve böcekler, yurttaki öğrencilerin isyanına yol açtığına dair bilgilerde bulunuldu.

Öğrenciler, yurt yönetimine hijyen sorunları konusunda defalarca şikayette bulunduklarını ancak herhangi bir çözüm alamadıklarını belirttiler. Yemeklerin hijyenik olmaması ve içerisindeki yabancı maddelerin kabul edilemez olduğunu vurgulayan öğrenciler, velilerin de bu duruma sessiz kalmadığını ifade etti.

Yemekhane işletimi ve KYK da bulunan idari bölümün, öğrencilerin şikayetlerine duyarsız kaldığı ve sorunların çözümünde yetersiz olduğu belirtildi. Öğrenciler, yemeklerin hijyen standartlarına uygun olmasını ve içerisinde kıl, kurt gibi unsurların bulunmaması için defalarca uyarıda bulunulduğunu söylediler.

Ayrıca. bu iddia dogruysa,kendi evlatlarına yedirilmeyecek yemekleri öğrencilerin önüne sunuyor olmaları onlara, vicdan ve merhamet yoksunu desek ayıp etmiş olmayız. Aldığınız para helal diyorsanız diyecek hiçbir şey yok, iki dünyada da hesabını verirsiniz.

Çocuklara yazık günah. Derdimiz herkesin damak zevkine uyacak yemekler çıkması değil, lezzetli yemekler, dolu tabaklar, müthiş bir hizmette beklemiyorlar. Tek istedikleri, Yemek adı altında önlerine konan şeylerin içinden kıl tüy vb. yabancı madde çıkmasın istiyorlar. Bunu da ,bu çocuklara çok görmeyin. YAZIK ÇOK YAZIK.KAZANÇ BÖYLE OLMAMALI.

#
Yorumlar (1)
hacı bektaş KARA
16.10.2024 11:35
Müslümanız ya ondan böyle,
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.