grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Karahocagil, projesi kabul edilen öğretim elemanlarını tebrik etti

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, projesi kabul edilen öğretim elemanlarını tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Eğitim Yayın: 18 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2024 22:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, TÜBİTAK 1001’de projeleri kabul edilen öğretim elemanları ile bir araya geldi ve tebriklerini iletti.

 

Rektör Karahocagil’den tebrik

Akademik, bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki projeleri Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumunun (TÜBİTAK) 1001 programında kabul edilen Proje Yürütücüleri Doç. Dr. Hasan Gökhan Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Sadık Küçükgünay, Dr. Öğr. Üyesi Şefik Tekle, Arş. Gör. Dr. Koray Kılıç, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Turan Başkonuş ve araştırma ekipleri, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil’i ziyaret etti.

 

Rektör Karahocagil’den tebrik

Ziyaret rektörlük makamında gerçekleşti. TÜBİTAK’ın ülkemizin en önemli akademik ve endüstriyel araştırma, geliştirme çalışmalarını ve yeniliklerini destekleyen bir kurum olduğunu anlatan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kasım Karahocagil, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğretim elemanlarının projelerinin TÜBİTAK tarafından kabul edilmesinin kendilerini gururlandırdığını dile getirdi. Üniversitenin tüm bilimsel, akademik, sportif ve kültürel projeleri desteklediğini kaydeden Rektör Karahocagil, Doç. Dr. Hasan Gökhan Doğan, Doç. Dr. Turan Başkonuş, Dr. Öğr. Üyesi Sadık Küçükgünay, Dr. Öğr. Üyesi Şefik Tekle, Arş. Gör. Dr. Koray Kılıç ve araştırma ekibindeki tüm hocalara çalışmalarında başarılar diledi.

 

Rektör Karahocagil’den tebrik

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.