grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

BU AYIP KIRŞEHİR'İN AYIBI

Kırşehir'de yarım yamalak spor salonlarıyla hiçbir şekilde sporcu yetişmez.

Spor Yayın: 26 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 26.05.2024 12:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News
Kırşehir’de yıllardır spora ve sporculara hizmet edilen ve bitme derecesine gelen Aşıkpaşa Spor Salonu bugün sağanak yağıştan etkilenmesinin ardından bugün oynanacak olan genç kızlar voleybol ve U12 Basketbol erkek maçları ileri bir tarihe ertelendi.
Geçtiğimiz yıl restore edilerek sporcuların hizmetine açılan ve 26 Kasım 2023 tarihinde Kırşehir’de meydana gelen şiddetli fırtınanın ardından Aşıkpaşa Kapalı Spor Salonunun çatısı kuvvetli fırtına ile birlikte yerinden sökülerek olduğu gibi Ahi Stadyumununun içine düşmüştü.
Bu olayın ardından Spor salonunda hiçbir şekilde tadilat çalışmaları başlamamıştı ve Kırşehir’de özellikle yağmurlu havalarda karşılaşmaların iptal olması spor kamuoyu tarafından tepki toplamaya devam etti.
Bugün Liselerarası genç kızlar voleybol final ve U12 Basketbol final maçları sağanak yağış olması ve Aşıkpaşa Spor Salonu’nun çatısının akmasından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
Spor kamuoyunun yaptığı açıklamada, Geçtiğimiz yıllarda dünyanın parasını harcanarak restore edilen Aşıkpaşa Spor Salonu 26 Kasım tarihinde şiddetli fırtınadan dolayı çok büyük hasara görerek çatısı uçmuştu. O tarihten beri Spor salonuna her hangi bir şekilde tadilat yapılmaması Kırşehir’in çok büyük ayıbıdır. Hangi ile görülmüş yağmurlu havada salon sporlarının iptal edilmesi. Gerçekten başka illerden 20 yıl gerideyiz. Bu gerçekten ama gerçekten çok büyük bir ayıp! Bu şehirde sporu seven kimse yok mu?
Bu konuya sayın Valimiz Hüdayar Mete Buhara başta olmak üzere Milletvekillerimiz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin el atması ve Aşıkpaşa Spor Salonunun hava muhalefetinden etkilenmeden müsabakalar oynanır hale getirmelerini için talimatlarını bekliyoruz.
Zaten Kırşehir olarak tesis sıkıntımız var, böyle bir olayla da karşı karşıya gelince de insanın ister istemez canı sıkılıyor.
Özellikle Gençlik ve Spor İl Müdürü sayın Numan Nafiz Şahin’in tüm işi gücü bırakıp Aşıkpaşa Spor Salonu ile ilgilenmesini istiyoruz. Çoğu kez sayfamızdan eleştirdiğimiz İl Müdürünün artık daha fazla Kırşehirli sporcularla iç içe olmasını istiyoruz. Komşu illerimizde 3-4 tane spor salonu varken, bizim ilde bir tane yarım yamalak spor salonu hiçbir şekilde sporcu yetişmez.
                            </div>
                        </div>
                    </div>
                                                                <div class=
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.