grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Sen Türkülerini Söyle Yarışmasında Bir Kırşehirli

Sen Türkülerini Söyle isimli türkü yarışmasında seçmeleri geçerek finalde yarışan Özkan Yolcu, N’olur Gelin N’olur türküsünü seslendirdi.

Sanat Yayın: 08 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 08.06.2024 00:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Kırşehirli olan ve 2001 yılında İzmir'de doğan Özkan Yolcu, küçük yaşlardan itibaren Neşet Ertaş, Muharrem Ertaş, Çekiç Ali ve Hacı Taşan gibi üstadları dinleyerek  büyüdü.

Torna ustası da olan Özkan Yolcu, TRT'de yayınlanan Sen Türkülerini Söyle programının elemelerini geçerek finale kalmayı başardı.Yine Haber Gelmiş Dostun Elinden isimli türkü performansıyla jüriyi duygulandıran ve büyük beğeni toplayan Yolcu, bu hafta ise N’olur Gelin N’olur türküsünü seslendirdi.

Yarışmaya katılabilmek için Çiğli Organize Sanayi'sindeki işinden ayrıldığını belirten Özkan Yolcu müzik kariyerinde ilerlemeyi tercih etti. Özkan Yolcu'ya müzik hayatında başarılar diliyoruz.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.