grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Dr. İsmail Yağız Caddesi'nde başlatılan üst yapı çalışmaları tamamlandı

Kırşehir'de Hoca Ahmed Yesevi Camisi'nin bulunduğu Dr. İsmail Yağız Caddesi'nde üst yapı çalışmaları tamamlanarak yeni park düzenlemesi gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 17 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 17.10.2024 20:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir kent merkezinin en işlek noktalarından olan Hoca Ahmed Yesevi Camii'nde bulunduğu Dr. İsmail Yağız Caddesi'nde başlatılan üst yapı çalışmaları tamamlandı.Çalışmalar kapsamında yeni park düzenlemeleri gerçekleştirildi.

“Söz verdik, yapmaya devam ediyoruz. İlimizde girilmemiş cadde, sokak ve mahalle bırakmayacağız.” sloganıyla yola çıktıklarını belirten ve  göreve geldiklerinden bu yana hiç ara vermeden Kırşehir halkının ihtiyaçları doğrultusunda projelerini hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Selahattin Ekicioğlu, “İlk dönemde olduğu gibi ikinci dönemde de şehrimizin ihtiyaç duyulan tüm noktalarında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kırşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri söz verdiğimiz projeleri birer birer hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bugüne kadar halkımıza söz verdiğimiz birçok projeyi hayata geçirdik. Tüm mahallelerimizde, çarşılarımızda mahalle halkımızdan ve esnafımızdan da aldığımız destekle ve ortak akılla yürüttüğümüz çalışmaları birer birer tamamlıyor ve hizmete sunuyoruz.

Bu kapsamda, Âşıkpaşa Mahallesi Dr. İsmail Yağız Caddesi’nde de çok kısa bir sürede Asfalt serimini tamamladık. Caddemiz kaldırım, engelli parkı, yol çizgileri ve park alanı ile birlikte yepyeni bir görünüme kavuştu. Mahalle halkımıza, esnafımıza ve Kırşehir’imize hayırlı olsun” sözlerini kaydetti.

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.