grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'in su hatları ile ilgili yenileme çalışmaları devam ediyor.

Kırşehir'in en önemli sorunlarından olan su hatları ile ilgili yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Medrese Mahallesi, Kırşehir-Kayseri Karayolu güzergahındaki yenileme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.

Gündem Yayın: 25 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 25.10.2024 23:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir'de önceki dönemlerde su hattı yenileme çalışmaları yapıldığı açıklanmış ancak bu yenileme çalışmalarının kentin küçük ve belli bölgelerinde yapıldığı ortaya çıkmıştı.Hatlarda yaşanan arızalar sonucu yapılan çalışmalarda hatların yenilenmediği ve asbestli borulardan su verilmeye devam edildiği belirlenmişti.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, hem arıza çıkaran hem de sağlıksız olan boruların yerine sağlıklı polietilen boruları döşediklerini ve şehrin tamamında bunu yaygınlaştıracaklarını kaydetmişti.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Şehrimizin ihtiyaç duyulan yerlerindeki İçme Suyu İsale Hattı yenileme çalışmalarımız devam ediyor” diyerek şu açıklamada bulundu:

 “Yaşanan iklim değişiklikleri ve su kullanımındaki-tüketimindeki plansızlıkların meydana getirdiği olumsuzlukların giderilmesi için Kırşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Suyun kaynağından musluğa ulaşabilmesi ve Kırşehirli hemşehrilerimizin tüketimine sunulabilmesi için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz tarafından içme suyu kaynakları ve dağıtım sistemi içerisinde yenileştirme çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz, Medrese Mahallesi Kırşehir-Kayseri Yolu hattında İçme Suyu İsale Hattı yenileme çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacaktır.

Su kullanımında hepimizin ileri derece hassasiyet göstermesi gerekiyor. Su hepimizin ortak değeridir; değerimize sahip çıkalım.”

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.