grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Süleyman Ersoy, tadilat çalışmaları yerinde inceledi

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Ek Hizmet binasında devam eden tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.

Sağlık Yayın: 25 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 25.10.2024 23:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ek hizmet binasında tadilat çalışmaları devam ediyor. Kırşehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Süleyman Ersoy, çalışmaları inceledi.

Tadilat çalışmaları incelendi

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ek hizmet binasını ziyaret eden Kırşehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Süleyman Ersoy, binada devam eden tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.Tadilat çalışmaları incelendi

Müdür Ersoy, tadilatı devam eden termal havuzları, yeni açılması planlanan bölümleri ve bina bodrumunda yer alan bazı cihazları inceleyerek vatandaşlara sağlık hizmet sunumunda fiziki ortamı iyileştirme çalışmaları hakkında idarecileri ve yüklenici firma yetkilileri ile istişarelerde bulundu.Tadilat çalışmaları incelendi

Ziyaretin ardından İl Sağlık Müdürü Ersoy, merkezide tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. (BÜLTEN)

 Tadilat çalışmaları incelendi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.