grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Kent Konseyi'nden Anlamlı Etkinlik

Sosyal ve eğitim projeleri gerçekleştiren Kırşehir Kent Konseyi, Sağlık ve Spor Çalışma Grubu Başkanlığı'nın yaptığı etkinlikle 60 öğrencinin bulunduğu Namık Kemal İlkokulunda öğrencilere diş macunu, fırçası ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2024 00:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Kent Konseyi Sağlıkve Spor Çalışma Grubu tarafından, içlerinde sevgi yurtlarından öğrencilerin de eğitim gördüğü Namık Kemal İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte çocuklara diş sağlığının öneminden bahsedilerek bu konuda ne yapmaları gerektiği aktarıldı.

Kent Konseyi Başkanı Müfit Göçen, Genel Sekreteri Ömer Duran, Sağlık ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Ayla Ünsal ve ekip üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette okuldaki çocukların tamamına diş macunu , diş fırçası ve kırtasiye malzemeleri de dağıtıldı.Namık Kemal İlkokulu Müdürü Hayrettin İnan ve öğretmenler , Kırşehir Kent Konseyi'ne teşekkür ederek yapılan etkinliğin kendilerini ve çocukları oldukça mutlu ettiğini kaydettiler.

Namık Kemal İlkokulu bahçesi ile ilgili düzenleme çalışmalarının da görüşüldüğü etkinlik gerçekleştirilen toplantı ile sona erdi. Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Müfit Göçen, Kırşehir Kent Konseyi olarak eğitim ve sosyal projelerinin kendileri için oldukça önemli olduğunu kaydederek, buna benzer etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini kaydederek, ''Diş Macunu, fırçası ve Kırtasiye malzemelerinin temini noktasında bize destek olan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na teşekkürlerimizi sunarız'' dedi.

Kırşehir Kent Konseyi Sağlık ve Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Ayla Ünsal ise okulda çocukların hem sağlıkları hem de spor yapabilecekleri bahçe düzenlemesi için kendilerinden talepte bulunulduğunu ifade ederek Kırşehir Kent Konseyi'nin gerekli adımları atacağına inandığını kaydederek , ''Okul müdürü Hayrettin İnan, öğretmenler ve okul çalışanlarının misafirperverlikleri için teşekkür ederiz'' diye konuştu.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.