grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Gürültü Kirliliği Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kırşehir'de kafe işletenlerle gürültü kirliliği ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2024 - Perşembe - Güncelleme: 24.10.2024 22:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Son dönemde Kırşehir'de arttığı söylenen ses kirliliği ile ilgili yapılan çalışma ile birlikte Kırşehir Belediyesi tarafından kafetarya sahipleri ile toplantı yapılması kararlaştırıldı.Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Köksal, işletmecilere gelen şikayetleri aktararak bu konuda mevzuata uyulmasını aksi takdirde kendilerini yüksek cezaların beklediğini aktardı.

TEKNİK KONULARLA İLGİLİ BİLGİ AKTARILDI

Yapılan görüş alışverişinde ayrıca ruhsatı olmadığı halde oyun oynatan kafeterya sahipleri de uyarıldı ve kurallara uyulmadığı takdirde ceza uygulanmaya devam edileceği yinelendi.Toplantı kafeterya sahiplerinin görüşleri ve talepleri de alınarak sona erdirildi.Ayrıca sundurma ve tente ile birlikte ses desibel sınırı ile ilgili bilgi aktarıldı.

ORTAK KARAR ALINSA KİMSE CANLI MÜZİK YAPMAZ

Kafeterya işletmecilerinin, ''herkes ortak karar alsa kimse canlı müzik yapmaz.Biz de rahatsız oluyoruz'' sözleri dikkat çekti.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.