grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Çekilen Görüntü Sosyal Medyayı Böldü

Kırşehir'de bir tır ile otomobilin çarpışmasına ramak kala çekilen görüntü tartışma yarattı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü kullanıcıları ikiye böldü.

Gündem Yayın: 23 Temmuz 2024 - Salı - Güncelleme: 23.07.2024 00:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Aşıkpaşa mahallesi Cumartesi Pazarı mevkiinde hareket halindeki yük tırı, sağa yanaşıp sinyal lambasını yakarak u dönüşü yapmak istedi ancak o sırada tırı sollamaya çalışan araca çarpmaktan son anda kurtuldu.Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kullanıcıları ikiye böldü.Kullanıcıların yarısı tırı, yarısı ise otomobili haklı buldu.

Tırın sinyal lambasını yaktığını ve dönüş için hazırlandığını açıkça belli ettiğini belirten kullanıcıların bir kısmı otomobilin kontrolsüz bir şekilde sollama yaptığını ve kazaya davetiye çıkardığını ifade ederken ; diğer kullanıcılar ise şehir içinde büyük tırların trafikte olmaması gerektiğini ve yapılmaması gereken yerden u dönüşü yaptığını belirterek tır şoförünü haksız buldu.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.