grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KINDAM TOKİ YOLU ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Kırşehir kent merkezinde ve kenar mahallelerde üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kındam Mahallesi'nde Ankara-Kayseri Karayolu ile Kındam TOKİ Bağlantı yolu üst yapı çalışmasının ardından yeni görünümüne kavuştu.

Gündem Yayın: 06 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 06.09.2024 23:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Son yıllardaki üst yapı çalışmalarıyla yeni bir kent kimliğine bürünen Kırşehir'de kent merkezi ve kenar mahallerdeki alt ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.TOKİ konutları ile birlikte kentin önemli bir nüfus yoğunluğunun bulunduğu Kındam Mahallesi'nde sürdürülen alt ve üst yapı çalışmalarında sona gelindi.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun, '' Girilmedik mahalle ve sokak bırakmayacağız'' sloganıyla gerçekleştirilen çalışmalarda Ankara-Kayseri Karayolu'ndan Kındam TOKİ konutlarına uzanan bağlantı yolu tamamlandı.

Kındam TOKİ konutları ile birlikte Ökse Mahallesi, Ömer Halisdemir İlköğretim Okulu ve Galericiler Sitesi'nin de bulunduğu hat, sıcak asfalt seriminin ardından vatandaşların hizmetine sunuldu.Daha önce kullanımda olan kilit parke yoldaki bozulmalar nedeniyle trafik akışının sağlıksız işlemesi, yol yapımının ardından giderildi.

Mahalle Halkı yapılan çalışmalardan memnun olduklarını kaydederek Başkan Ekicioğlu'na teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.