grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir’de 80 ve 90'lı yılların nostalji rüzgarları esti

Bir döneme damga vuran şarkılar yeniden sahnede söylenerek izleyicilerinden alkış aldı

Sanat Yayın: 18 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 18.05.2024 22:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

Kırşehir, Ahi Evran Musiki Derneği'nin düzenlediği ve Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen “80'ler, 90'lar” temalı Bahar Konseri ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Bu özel gece, yoğun katılım ve coşkulu anlarla dolup taştı.80’ler ve 90’lar dönemine ait şarkılar, konserde yeniden hayat buldu. Konuklar, bir zamanların hit parçalarını hep bir ağızdan söyleyerek geçmişe adeta bir yolculuk yaptı. 

Kırşehir’de nostalji rüzgarları

Bahar Konseri, beklenenden daha fazla ilgi gördü ve Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'ni dolduran kalabalık, adeta zamanın ötesine geçiş yaptı. Müzik dolu bu gece, katılımcılar tarafından büyük bir coşku ve memnuniyetle karşılandı. Etkinlik boyunca yaşanan eğlence ve birliktelik duygusu, konserin sadece bir müzik gösterisi olmadığını, aynı zamanda bir topluluk etkinliği olduğunu gösterdi.

Kırşehir’de nostalji rüzgarları

Ahi Evran Musiki Derneği, bu tür etkinliklerle Kırşehir’in kültürel hayatına yaşatmaya devam ediyor. Ahi Evran Musiki Derneği, sanatın ve müziğin birleştirici gücünü kullanarak Kırşehir'de sanat dünyasına hayat veriyor.Bu özel geceye Kırşehir valisi H.Mete Buhara ,Kırşehir Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya,Kışehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ,Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen ve önemli isimlerde katılarak geceye renk kattı.

Kırşehir’de nostalji rüzgarları

Kırşehir’de nostalji rüzgarları

Kırşehir’de nostalji rüzgarları

 

# 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.