grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Seçime Günler Kala Kırşehir'e Bakan Akını

Seçime günler kala Bakanlar, Kırşehir'e adeta kamp kurdu. Dün Sosyal Güvenlik ve Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan'ın ağırlandığı Kırşehir'de bugün Hamza Yerlikaya seçim çalışmasına katılacak.

Gündem Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 22:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti adayı Osman Arslan'ın beklenen çıkışı yapamaması ile birlikte Kırşehir'e Bakan akını başladı.Mevcut Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na kaybettirmek isteyen AK Parti, Kırşehir'e bakan üstüne bakan gönderiyor.İlk etapta Şubat ayında Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Kırşehir'e gelmiş ve seçim ofisinin açılışına katılmıştı.Yumaklı 5 yıllık süreç içerisinde Kırşehir'e bir çivi çakılmadığını iddia etmişti.Daha sonra ise Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu Kırşehir'e geldi ve partililerle buluştu.Uraloğlu Kırşehir temaslarında yılların başlanmayan çevre yolu projesinin ihale edileceğini açıklamış ve Tuzköy Havalimanı yolunun da yapılarak Kırşehir'in Kapadokya'ya bağlanacağını açıklamıştı.

Kırşehir'e gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ise bir restoranda aradığı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'den millet bahçesi için söz almıştı.3 yıl önce de dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından söz verilen Millet Bahçesi'ne 3 yıl sonra tekrar söz verilmesi vatandaşın tepkisini toplamıştı.

Daha sonra Dış İşleri Bakanı Hakan Fidan Kırşehir'e ayak bastı.Geniş güvenlik önlemlerinin alındığ Kırşehir ziyaretinde Fidan, esnaf ziyareti gerçekleştirmiş ve bir düğün salonundaki iftar programına katılmıştı.Fidan'ın ziyaretinin ardından bu kez de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Kırşehir'e teşrif etti.Zam bekleyen emeklilere hitap eden Işıkhan, içerisinde tiyatro, uçak ve sinema biletinin de bulunduğu çeşitli indirimlerle emeklilere destek verileceğini bildirdi.

HAMZA YERLİKAYA GELİYOR 

AK Parti İl Başkanlığı'nda yapılan açıklamada Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'nın 26 Mart Salı günü (bugün) Kırşehir'e geleceği ve saat 13:30'da AK Parti il binasını ziyaret ettikten sonra esnaf gezisi düzenleyeceği bildirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.