grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de istihdam için bir araya geldiler

Türkiye genelinde il istihdam ve mesleki eğitim kurulları toplandı

Gündem Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 23:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Türkiye'nin dört bir yanında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulları (İİMEK), "İİMEK'lerin Etkinleştirilmesi" özel gündemiyle toplandı. Bu toplantılar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan'ın çevrimiçi katılımıyla aynı anda gerçekleştirildi, böylece tüm illerde istihdam ve mesleki eğitim konularında birliktelik ve koordinasyon sağlandı.

Prof. Dr. Vedat Işıkhan, toplantıda Türkiye'nin bütün illerindeki İİMEK üyelerine, İİMEK'lerin etkinliğinin artırılması için yapılması gerekenler ve güncel Aktif İşgücü Politikaları hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca İş Sağlığı ve Güvenliği konularında yürütülen çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu, bu konuların İİMEK'lerin gündemine nasıl etki edeceği üzerinde durdu. Kırşehir'de yapılan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına Vali Yardımcısı Zikri Şahin başkanlık etti. İl Müdürü Metin Ülgen Kaya, kurum faaliyetleri hakkında bir sunum yaparak, bölgedeki istihdam ve eğitim faaliyetlerini öne çıkardı.

 

Kırşehir'de istihdam için bir araya geldiler

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ve Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği konusunu ele alan 2024/36 sayılı Genelge kapsamında, İİMEK'e yönelik koordine edilen çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Toplantıda iş sağlığı ve güvenliği konusunda alınması gereken tedbirler ve yapılacak denetimler detaylı bir şekilde ele alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.