grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Muhtar Adayı Sahne Alıyor

Kırşehir'de kaybettiği muhtarlık seçiminin ardından yazdığı şiirle gündeme gelen Aydın Battal'ın oynadığı Gönül Dağı Dizisinin fragmanı yayınlandı.

Kültür Yayın: 05 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 05.05.2024 18:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akpınar İlçesi'ne bağlı Aşağı Homurlu Köyü'nde çobanlık yapan ve yazdığı şiirlerle tanınan Aydın Battal, sağlık problemleri nedeniyle muhtar adayı olmaya karar vermiş ancak 300 seçmenin bulunduğu köyde yalnızca 29 oy alabilmişti. Yakınlarının bile kendisine oy vermediğini dile getiren Battal Aydın, yazdığı sitemli şiir ile bir anda ülke gündemine oturmuştu.

Aydın Battal gündeme gelmesinin ardından kendisine dizi teklifleri yapıldığını açıklamış ve bir süre sonra da Gönül Dağı dizisi setinden fotoğraf paylaşmıştı. Aydın Battal'ın oyuncu olarak yer aldığı Gönül Dağı dizisinin 11 Mayıs'ta yayınlanacak bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragmanda Aydın Battal şair olarak işleniyor.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.