grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

MEMLEKETTE ADAY ADAYI ÇOK,ÇİVİ ÇAKAN YOK

Ben rant peşinde koşan bir adaya değil ,utanan, ahlaklı ,vicdanı ve merhameti olan, aynı zamanda memleketi için çalışan bir aday için oy veririm.

Gündem Yayın: 19 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.03.2023 00:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Zenginin malı züğürttün çenesini yorarmış sözüyle başlamak istiyorum. Biliyoruz ki 14 Mayıs’ta bir seçim olacak ve bu seçim.  her zaman olduğu gibi ülkemizin kaderini belirleyecek. Seçmen Siyasi partilerin aday adaylarının isimleri, mezuniyet durumu, mali durumu, yaptığı iş ya da makamına bakarak aday belirlemelerini yeterli bulmuyoruz. Çünkü bunun ötesinde o adayın vicdanı merhameti ve bunun yanında liyakat sahibi olması gerektiğini düşünüyorum. Değilse de, ben ona aday demem, kendi ve yandaşlarının geleceğinin garantörü derim.
 Dikkat ediyorum da aday adaylarının isimleri belli oldukca hiçbir şeyin değişmeyeceğine dair kanı vatandas arasinda konusulur oldu, rant kapılarını kendine mesken edinen bazi siyasilerin aday adayı olmaları bu işin kaymağının ne kadar üst seviyede olduğu göz ününe serilmiştir.

İnsanların aklıyla oynayıp prim yapan, bu kadar hırs ve kibri bir arada götüren bazi kişiler ne yazık ki birgün elbette boş bir çukura düşecektir. Yıllarca insanların hafızaları bu tiplerin hazin sonlarını ortaya koymuştur. Hayat bir ibret sahnesi. Kimileri izler geçer, kimileri de izlerken ibretler alıp kendine dersler çıkarır. Lütfen İzleyip geçenlerden olmayın. Köprü kurmanız gereken yere duvar örmeyin ki bağlantı kesilmesin Güç sarhoşluğu yoldan çıkarmasın sizleri, zira sarhoşluk aklın kontrolden çıkması demektir.

Çalışanı köle, gönülleri tutsak hale gelmiş insanların haline hep acırım. Böyle insanlara, egolarına tutsak olmuş insanın hali, iblisin halinden farksızdır. Kibir, bu tip insanların ruhlarını tedavi yoludur. Onlar her yaptığının doğru, her söylediğinin hakikat olduğuna inanır ve karşılarındakileri de buna inandırmaya çalışırlar, doğru bildikleri budur zaten.
   Ortam, zaman, mekân da müsaitse, birazda çevresinde yalakaları oluşmuşsa, al sana koltuğuna oturmuş uçan ve ahkâm kesen bir siyasetçi örneği! Bu gibi İnsanlar değişmeyen özelliği ise her zamanki işgüzarlık ve yalakalık anlayışıdır.
Zira insanlar menfaat ve çıkar problemleri yaşadıkları için, gözlerini kör edip, bilmiş edasıyla yapılan yanlışlara doğruymuşçasına desteklemeleri maalesef kendilerine güç kuvvet vermez. Hem verse ne olur ki, malının yarısını da sana mı verecekler. Çevremize bakınca bu gibi insanlardan çok fazlasını görmekteyiz. Ama şunu unutmamak gerekir geleceğimize ve gelecek nesillere bir şeyler katmak istiyorsak, bu anlayıştan vazgeçip, bu tür insanlara gereken dersin zamanında gösterilmesi gerekmektedir.
Sonuç itibarıyla çivi daima vatandaşa desek yerinde olur mu, ona sizler karar verin. Bu memlekete bir çivi bile çakmayan bazı siyasilerin hala bu sokaklarda dolaşıp vatandaşa selam verebiliyorsa, adaylıkta bende varım diyorsa, bazı siyasilerin altında arabaları yokken şu an paralarının hesapları bilinmiyorsa ve bunu sorgulamıyorsak, bir de üstüne yalakalık yapıyor, Allah daha çok versin diyebiliyorsak? Suç onda mı, yoksa ona yalakalık yapanda mı? 
BABAM HEP DERDİKİ!
KİMSE KİMSEDEN BİRŞEY BEKLEMESİN, TIRNAĞIN VARSA BAŞINI KAŞI…ALLAH KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN…

#
Yorumlar (2)
19.03.2023 22:47
19.03.2023 22:45
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.