grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de KÖYDES Seçimleri Gerçekleştirildi

Kırşehir İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen KÖYDES seçiminde CHP, AK Parti'ye fark attı.

Gündem Yayın: 06 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2024 15:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Son yerel seçimde İl Genel Meclisinde CHP 9, AK Parti 7 ve MHP de 3 sandalye elde etmişti. AK Parti ve MHP'nin ittifak yapmasıyla birlikte AK Partili Bülent Ozan İl Genel Meclis Başkanı seçilmişti. İl Özel İdaresinde bir diğer önemli seçim de KÖYDES (Köylerin alt yapısının desteklenmesi projesi) oldu. Merkeze bağlı köy muhtarlarının oyunu kullandığı seçimde CHP'den Yılmaz Zengin ve İsmet Akpınar , AK Parti'den ise Bülent Ozan ve Emrah Doğan aday oldu. Oyları böldürmemek ve CHP'nin 2-0 kazanmasını önlemek için İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Ozan adaylıktan çekildi. Böylece CHP 2, AK Parti ise 1 adayla seçime gitti.2 oy hakkı bulunan Merkeze bağlı köy 53 muhtarlarından 50'si Yılmaz Zengin, 29'u ise Emrah Doğan dedi.21 muhtar ise İsmet Akpınar'a oy verdi. KÖYDEŞ yönetimine ayrıca 2 de muhtar seçildi.Buna göre 37 oy alan Yağmurlu Büyükoba Köyü Muhtarı Mikail Demir ile 27 oy alan Kör pınar Köyü Muhtarı Hasan Pınar KÖYDES yönetimine seçilen muhtarlar oldu.

''KAPIKULU OLMAYACAKSINIZ''

KÖYDES seçimlerinde 53 muhtarın 50'sinin oyunu alan Yılmaz Zengin muhtarlara yaptığı konuşmada ,'' Siz rica eden değil emreden olacaksınız. Siz seçildiğiniz halkı temsil ediyorsunuz. Size en güzel şekilde hizmet sunacağız. Bir isteğiniz olursa 24 saat emrinizdeyiz. Bize küçük projelerle gelmeyin. Köyünüzün problemlerini çözecek ve insanları rahatlatacak projelerle gelin. Size şu teminatı da veriyorum ; Özel İdarenin Genel Sekreteri, Valilik, İl Genel Meclisi Başkanı sizi kapıkulu etmeyecek. En güzel şekilde hizmet yapacağız'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.