grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

2 gündür kayıp olan vatandaş Kırşehir polisini de harekete geçirdi.

Avanos'a bağlı Akarca Köyü'nde ikamet eden Mehmet Kılıç'tan haber alınamıyor. Kaçırılma ihtimali üzerinde durulan Kılıç, ekipler tarafından Kırşehir, Kayseri ve Nevşehir'de aranıyor...

Gündem Yayın: 06 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2024 15:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Nevşehir'in Akarca Köyü'nden iki gün önce kaybolan Mehmet Kılıç için arama çalışmaları Kırşehir başta olmak üzere çevre illerde de yoğunlaştı. Kılıç'ın ailesi, herhangi bir haber alınamaması üzerine çevre illerde de kayıp ilanı verdi. İki gündür kendisinden hiçbir şekilde haber alınamayan Mehmet Kılıç'ın ailesi ve yakın çevresinde ki endişeli bekleyiş sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de Mehmet Kılıç'ın bulunması için yoğun bir şekilde çaba sarf edilmesi bekleniyor. Ailesi özellikle terminal ve dolmuş duraklarındaki güvenlik kameralarının incelenmesini istiyor, bu bölgelerdeki kayıtlar titizlikle ele alınıyor. Mehmet Kılıç'ı gören veya yerini bilmekle ilgili bilgi sahibi olanların en yakın polis merkezine bilgi vermeleri önemle rica ediliyor. Aile, Mehmet'in bulunması için gerekli tüm adımların atılmasını umut ediyor ve bu süreçte toplum desteğinin kritik olduğunu vurguluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.