grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Özge Şenlik başkanlık koltuğunda...

KGK Başkanı Özge Şenlik; "Kırşehir'de kadın girişimciliğini yaymak ve özendirmek için Kadın Girişimciler Kurulu olarak çok çalışacağız ve ses getirecek projelere imza atacağız."

Gündem Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 22:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nde önemli bir değişim yaşandı. Eski Başkan Sinem Ardıç'ın istifası sonrası yapılan başkanlık seçimiyle, yeni dönem için başkan olarak Özge Şenlik, başkan yardımcısı olarak ise Gözde Bozoğlu seçildi. Yeni yönetim, Kırşehir'deki kadın girişimciliğini destekleme ve yayma konusunda büyük hedefler belirledi.

İcra Komitesi Başkanı Sinem Ardıç'ın istifasının ardından gerçekleştirilen seçimler, Kırşehir TSO Kadın Girişimciler Kurulu'nda yeni bir sayfa açılmasını sağladı.

 

YENİ BAŞKAN ÖZGE ŞENLİK'TEN İLK AÇIKLAMALAR

Özge Şenlik'in liderliğindeki yeni yönetim, Kırşehir'de kadın girişimcilerin sesini daha fazla duyurmayı ve onları teşvik edici projeler geliştirmeyi hedefliyor. Başkan Şenlik, görevi devraldığı andan itibaren kurulun faaliyetlerine yeni bir ivme kazandırma niyetinde olduğunu belirtti.

 

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE BEKLENEN PROJELER VE HEDEFLER

Yeni yönetim, kadın girişimcileri destekleyici projeler ve eğitim programları üzerinde çalışmalar yapmayı planlıyor. Özge Şenlik'in başkanlığındaki kurul, Kırşehir ve çevresinde kadınların iş dünyasında daha aktif rol almasını sağlayacak çeşitli girişimlerle ön planda olmayı amaçlıyor.  Kırşehir TSO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin bu yeni dönemi, yerel düzeyde kadınların iş hayatındaki varlığını güçlendirecek ve daha fazla kadın girişimciyi cesaretlendirerek iş dünyasına katılmalarını sağlayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.