grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Çalışmanın Ardından Tapu Dağıtımına Başlandı

Kırşehir'de Bağbaşı,Çukurçayır ve Kuşdili Mahallesi'nde gerçekleştirilen imar revizyonu tamamlandı ve hak sahiplerine tapuları dağıtılmaya başlandı.

Gündem Yayın: 04 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2024 23:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir'de Yaşar Bahçeci döneminde Çukur çayır, Bağbaşı ve Kuşdili Mahallesi sınırları içerisinde gerçekleştirilen ve tartışma yaratan imar revizyonu ile ilgili hak sahipleri şikayette bulunmuştu. Buna göre bir araya getirilerek toplulaştırılan adalar, bazı hak sahiplerini mağdur etmişti. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise söz konusu revizyon ile ilgili şikayet ve talepler üzerine söz konusu problemi çözeceklerini dile getirmişti.

HAK SAHİPLERİNİN GÖRÜŞLERİ ALINARAK TEKRAR DÜZENLENDİ

Kırşehir Belediyesi teknik ekini tarafından titizlikle tekrar gözden geçirilen ve yeniden düzenlenen imar revizyonu ile ilgili hak sahipleri ile de bir araya gelinerek hem yapılan çalışma ile ilgili bilgi verildi hem de hak sahiplerinin talepleri doğrultusunda düzenleme tekrar revize edildi. Hak sahiplerinin de görüşlerini alan Başkan Ekicioğlu, revizyonun son halini meclise sunmuş ve oylanan revizyon askıya çıkmıştı.

TAPULAR DAĞITILMAYA BAŞLANDI

İmar revizyonu ile ilgili çalışmalar hak sahiplerinin neredeyse tamamına yakınının talepleri doğrultusunda işleme alındı ve resmi prosedürün tamamlanmasının ardından tapular hak sahiplerine dağıtılmaya başlandı. Hak sahipleri Kırşehir Belediyesi'nden tapularını alabilecekler. İmar revizyonu ile birlikte çalışma yapılan bölgedeki arsaların imara açılması ile birlikte hem şehrin hem de söz konusu mahallelerin gelişimi de hızlanmış olacak

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.