grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Atık Getirene Sebze Fidesi Hediye

Kırşehir Belediyesi'nin başlatmış olduğu ''Atık getir- sebze fidesi götür'' kampanyası ile birlikte vatandaşlar Cacabey Meydanı'nda bulunan dağıtım noktasına atık getiriyorlar.

Yaşam Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 23:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Belediyesi, daha önceki yıllarda da olduğu gibi, yapmış olduğu kampanya ve sosyal sorumluluk projeleriyle farkındalık yaratmaya devam ediyor.Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Cacabey Meydanı’nda sebze fidesi dağıtımı gerçekleştiren Kırşehir Belediyesi, bu yıl da sosyal sorumluluk projesi dahilinde yine fide hediye edecek.Kırşehir Belediyesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında 26 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında 30 adet geri dönüşüm malzemesi (cam, plastik, metal) getiren vatandaşlara, 8-10 Mayıs tarihleri arasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü kampus alanında fidelerini hediye edilecek. Fide almak isteyen vatandaşlar, geri dönüşüm malzemelerini Kırşehir Belediyesi’nin Cacabey Meydanı’nda kurduğu Atık Toplama Noktasına belge karşılığında teslim edebilecekler.

 Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Kırşehir Belediyesi olarak “Ata Tohumu Geçmişimizin Zenginliğidir” diyerek başlatmış olduğumuz ve daha önceki yıllarda devam ettiğimiz fide dağıtımına bu yıl da devam ediyoruz.

Fide hediyelerimizle yerli üreticilerin desteklenmesi noktasında çalışmalarımız bundan sonra da sürecek. Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün ilimizin iklim ve toprak koşullarına uygun olan domates, biber ve patlıcan vb. sebzelerinin yerli tohumlarından üretilen fideleri Kırşehirli hemşehrilerimize dağıtımını gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu yıl hazırladığımız kampanya kapsamında “ Atık olarak düşündüğümüz bazı şeyler çöp değildir” sloganıyla sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde farkındalık yaratmayı da hedefledik. 26 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında 30 adet geri dönüşüm malzemesi (cam, plastik, metal) getiren hemşehrilerimize, verdiğimiz belge karşılığında, 8-10 Mayıs tarihleri arasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü kampus alanımızda fidelerini hediye edeceğiz. Fide almak isteyen hemşehrilerimiz geri dönüşüm malzemelerini Cacabey Meydanı’nda kurduğumuz Atık Toplama Noktası’na belge karşılığında teslim edebilecekler.”

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.