grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Altın Çocuklar Anaokulu 23 Nisan'ı Geniş Katılımla Kutladı

Kırşehir'de eğitim hizmeti veren Altına Çocuklar Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geniş katılımla kutlandı.

Gündem Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 22:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir'de adından sıkça bahsettiren Altın Çocuklar Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlayan kurumlar arasında yer aldı.Neşet Ertaş Küştür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa katılım da yoğun oldu.

 Okulun kurucu müdürü Emre Dernek, etkinliğin açılış konuşmasını yaparak öğrencilere ve katılımcılara ''hoş geldiniz'' dedi.

Program, renkli dans gösterileri, müzik performansları ve çocuk oyunlarıyla dolu bir gün olarak geçti. Öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün de çocuklara armağan ettiği bu özel günde coşkuyla eğlendiler.

Kurucu müdür Emre Dernek, konuşmasında, "Bugün, ulusal egemenliğimizi ve çocuklarımızın değerini kutlamak için bir aradayız. Çocuklarımızın geleceği bizim için çok değerli. Onlara sevgiyle, saygıyla ve özenle yaklaşmalıyız. Bu özel günü coşkuyla kutlamak, onların mutluluğunu ve güvenini artırıyor" dedi.

Program, çocukların coşkulu katılımıyla sona erdi. Altın Çocuklar Anaokulu, öğrencilerin eğitimine ve gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra, milli bayramları da özel etkinliklerle kutlayarak öğrencilerin milli ve manevi değerlere olan bağlılığını güçlendirmeyi amaçlıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.