grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

KIRŞEHİR'DE DOKTOR EKSİKLİĞİ GİDERİLDİ

AK Parti Milletvekili Necmettin Erkan'ın girişimleriyle bu soruna yönelik önemli bir adım atıldı.

Sağlık Yayın: 03 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 03.05.2024 01:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir ve ilçelerinde yaşanan doktor eksikliği, bölge halkının sağlık hizmetlerine erişiminde ciddi sıkıntılara yol açmıştı. Bu sorun, hem yerel halkın sağlık hizmetlerinden memnuniyetini düşürmüş hem de sağlık çalışanlarının iş yükünü artırmıştı. AK Parti Milletvekili Necmettin Erkan'ın girişimleriyle bu soruna yönelik önemli bir adım atıldı.

Sağlık Bakanlığı, Kırşehir merkez ve çevre ilçelere 7 uzman hekim ve 2 pratisyen hekim olmak üzere toplamda 9 hekim ataması gerçekleştirdi. Bu atamalarla birlikte, bölgede sağlık hizmetleri daha kapsamlı ve erişilebilir hale gelmeyi amaçlıyor. Atanan doktorlar, çeşitli uzmanlık alanlarında hizmet verecek, bu sayede vatandaşların daha çeşitli sağlık ihtiyaçlarına yanıt verilebilecek.Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, atamaların gerçekleştirilmesinde büyük rol oynayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkürlerini iletti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.