grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Spor Camiasını Yasa Boğan Ölüm

Almanya'da futbol yaşamını sürdüren ve bir süre 1969 Kırşehirspor 'da da oynayan Fatih Saraç, maç sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Saraç'ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Kırşehir'e gönderiliyor.

Spor Yayın: 10 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 10.05.2024 22:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

27 Eylül 1988 tarihinde Kırşehir'de doğan Fatih Saraç sırasıyla ; Sıdıklıspor, Kırşehir Fatihspor, Çiçekdağı Mecidiye spor ve Yerköy Belediye spor ve 1969 Kırşehir spor (Evranspor) da forma giymiş daha sonra Almanya'ya yerleşmişti.Futbol kariyerini Almanya Bölgesel Ligi FC Leutkirch takımında sürdüren Fatih Saraç,ligde oynanan maçın 20. dakikasında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.Fatih Saraç'ın acı haberi Kırşehir'deki yakınlarını ve spor camiasını yasa boğdu.Evli ve 2 çocuk babası olan Fatih Saraç'ın cenazesi defnedilmek üzere Kırşehir'e gönderildi.

Kırşehir AhiHaber.Net olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

#
Yorumlar (1)
Hamza dogan
11.05.2024 15:25
Allah gani gani rahmet eylessin mekani cennet olsun insallah kardesimizin Cok üzüldük rabbim ailesine bol sabir versin
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.