grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Mehmet Ay, Seher Ünsal İnsanların Ekmeği İle Oynuyor

MHP Kırşehir Milletvekili Adayı Mehmet Ay, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Siyaset Yayın: 04 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 04.10.2024 23:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz genel seçimlerde MHP Kırşehir Milletvekili Adayı olan Mehmet Ay, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Seher Ünsal'ın AK Parti İl Başkanlığı yapmak yerine MHP düşmanlığı yaptığını dile getiren Mehmet Ay, '' Kendisi Cumhur İttifakı'nın birinci düşmanıdır. AK Parti ve MHP'ye Kırşehir'de kaybettiren İl Başkanı olarak tarihe geçti. Utanıp çekilmesi gerekirken hala koltuk işgal ediyor. Kendi başarısızlığının acısını insanların ekmeği ile oynayarak çıkarıyor müdür bu müdür, Vali gibi bürokratların üzerine suç atıyor.

Seçimdeki başarısızlığın asıl sorumlusu kendisidir. Utanma falan yok. Merhamet ve vicdan yoksunu çünkü insanların ekmeğiyle oynuyor. İnsanların ailesi mi var çoluğu çocuğu mu var ? Gerçekten düşüncesiz birisi. Sadece kendini ve siyasi ikbalini düşündüğü için AK Partililer oylarını götürüp bunun yüzünden CHP'ye verdi.Ne kadar AK Partili varsa partiden uzaklaştı.

MHP'ye açık açık düşmanlık yapma peşinde.Seçimden önce MHP İl Başkanının kapısından ayrılmayan bu şahıs seçim bittikten sonra Bakanlar geldiğinde MHP İl Başkanını programlara davet etmiyor. Hasan Hakanoğlu ile birlikte doğrudan MHP'yi hedef alıyorlar. Bu İl Başkanı Cumhur İttifakının zarar vermektedir. Yazıklar olsun bunun gibilere'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (1)
araplılı
07.10.2024 10:27
sanki mhp liler farklı, isimden üniversitelerden öğrenci attırmadınız mı, biri özgür,diğeri ulaş,diğeri ruhat
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.