grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

M Kırşehir AK Parti Teşkilatından Esnaf Ziyareti

Seçimlerin üzerinden 10 gün geçmesinin ardından AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 10 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2024 00:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yerel seçimlerde MHP'nin de destek verdiği AK Parti Adayı Osman Arslan ile Selahattin Ekicioğlu'na karşı büyük hezimet yaşayan AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı'nın ne yapacağı merak konusu olmuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimin ardından, teşkilatlarına, ''halkla bütünleşin'' talimatı verdi.

Erdoğan'ın talimatının ardından AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, seçimin ardından ilçe ve köy ziyaretleri gerçekleştirdi.İl Başkanı Seher Ünsal ise Kaman'da görüntülendi.

Seçimin ardından büyük üzüntü yaşadığı belirtilen Seher Ünsal, İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimlerine odaklanmıştı.31 Mart'ta gerçekleştirilen seçimlerin üzerinden 10 gün geçmesinin ardından Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, İl Başkanı Seher Ünsal, Merkez İlçe Başkanı Ali Demir ve 1. Sıra İl Genel Meclis Üyesi Bülent Ozan kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirilen esnaf ziyareti sırasında İl Başkanı Seher Ünsal'ın moralinin düzgün olduğu gözlendi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.