grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Uzay ve Bilim Şenliği

Kırşehir'de 21-22 Mayıs'ta Alper Gezeravcı'nın da katılacağı Cacabey Uzay ve Bilim Şenliği düzenlenecek.

Bilim Yayın: 11 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 11.05.2024 22:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dünyanın İlk Gök Bilim Medresesi; Cacabey'in bulunduğu Kırşehir'de Uzay ve Bilim Şenliği düzenlenecek.Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Kırşehir Valiliği, Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan organizasyonun sponsorları Petlas, Mepaş ve Badem Pınarı Su oldu.Cacabey Meydanı'nda 21-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Cacabey Uzay ve Bilim Şenliği'nin ziyaret saatleri ise 10:00-19:00 saatleri arası olacak.

Türkiye'nin uzaya ilk çıkan astronotu Alper Gezeravcı'nın da onur konuğu olarak katılacağı Cacabey Uzay ve Bilim Şenliği ile toplumda bilim, teknoloji ve uzay araştırmaları konusunda farkındalık oluşturarak bu alanda genç mucitler yetiştirilmesine katkı sunmak amaçlanıyor.

Yaklaşık 50.000 kişinin ziyaret etmesi ön görülen etkinlikte atölye çalışmaları, söyleşiler, bilim sanat etkinlikleri ve tanıtım stantları yer alacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.