grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Karakolda dehşet: Polis, iki meslektaşını şehit etti

Adıyaman'da bir polis, karakolda meslektaşlarına ateş açtı. Olayda iki polis şehit oldu.

Asayiş Yayın: 27 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2024 23:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
 

Adıyaman Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezi'nde bir polis, meslektaşlarına ateş açtı.

20.15 sularında yaşanan olayda polis merkezine çok sayıda ambulans sevk edildi. İki polis ağır yaralı halde hastanelere sevk edilirken, olayın faili polis gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan iki polisin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

- "Bugün saat 20:15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü yaralamıştır. Olayın faili S.U.Ş, etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştır.

- Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur. Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.