grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

BAŞHEKİM ERSOY ÇALIŞMALARIMIZ SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemizde ek özellikli Serbest Alan(3-6 Yaş Çocuk) ODYOMETRİ cihazımız vatandaşımızın hizmetine sunuldu.

Sağlık Yayın: 24 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.07.2024 23:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemizde ek özellikli Serbest Alan(3-6 Yaş Çocuk) ODYOMETRİ cihazımız vatandaşımızın hizmetine sunuldu.
Başhekimimiz Ersoy, hastane yöneticilerimizle birlikte görevli personelden cihaz ve çalışma durumu hakkında bilgiler aldı.
Hastanemizde son kurulan cihazla birlikte toplamda 3 odyometre cihazı vatandaşımıza hizmet vermektedir.
CİHAZ ÖZELLİKLERİ
SERBEST ALAN ODYOMETRİSİ: Özellikle 3-6 yaş çocuklarda kullanılan işitme kaybı testinden biridir. Test genel olarak oyunla yapılır ve çocuktan duyduğu her ses için önündeki oyuncakla bir şey yapması istenir.
Üç ila altı yaşındaki çocukta konuşma ayırt ediciliği, çocuğa tek heceli bir kelime okunduğu gibi ortak nesnelerin resimlerine baktırılarak test edilebilir. Çocuk, karşılık gelen nesneyi işaret ederek kelimenin anladığını gösterir. Çocuğa, bir sesi dinlemesi ve işitsel uyaran duyulduğunda, bir fincana bir top yerleştirmek veya bir oyuncağa dokunmak gibi çeşitli görevler vererek bir ses duyulduğunda tepki göstermesi beklenir. Buna binaen işitme cihazlı hastaların serbest alanda cihazlı eşikleri belirlenir .
#
Yorumlar (1)
Sağlıkçı
25.07.2024 09:35
Sayın başhekim Süleyman bey, sağlık müdürünü de çağırsaydin bu sıralar sağlık müdürü Ertan Değirmencioğlu ve ekibi görevden alınma korkusu ile çok tedirgin gazeteler de habere çıkardı
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.