grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehirli Yargı Çalışanları Büyük Buluşmada Bir Araya Geldi

Ankara'da Görev Yapan Kırşehir'li Yargı Çalışanları Grubu tarafından adli yıl açılışı münasebetiyle Mamak Üregil Millet Bahçesi Üregil Otaginda geniş katılımlı bir yemek ve bozkır kültürünü sonuna kadar yansıtan müzik etkinliği düzenlendi.

Gündem Yayın: 19 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2024 14:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

Mamak belediye başkanı Veli Gündüz Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Sarı'nın da katıldığı etkinliğe yargı, bürokrasi ve basın dünyasının önde gelenleriyle Kırşehir'e hizmet veren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kırşehir sevdalısı yüzlerce yargı mensubu katıldı. Açılış konuşmasını yapan Ankara'da Görev Yapan Kırşehir'li Yargı Çalışanları Grubu kurucusu ve Başkanı Hakim Murat Bahadır, grubun amacı ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Grubun 2023 yılının sonlarında Ankara Sıhhiye Adliyesinde 40 kişiyle kurulduğunu belirten Bahadır, gelen yoğun talepler doğrultusunda grubu Ankara geneline yayma kararı aldıktan sonra üye sayılarının hızla artarak 250 kişiye yaklaştığını ifade etti. 

 


Grup bünyesinde başta hakim-savcılar olmak üzere avukatlar, polis memurları, infaz koruma memurları, zabıt katipleri, mübaşirler ve temizlik personelleri gibi çeşitli mesleklere mensup hemşerilerinin yer aldığını aktaran Bahadır, memleketleri Kırşehir'e ve hemşerilerine zerre miskal hizmet veren gerek şahıs gerekse sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olduklarını ifade etti. 


Gruplarının Kırşehir ile ilgili faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafede olduğunun altını çizen hakim Murat Bahadır, şimdiye kadar hiç kimsenin veya kuruluşun emir ve talimatları doğrultusunda hareket etmediklerini vurgulayarak, "Allah'ın izniyle bir yargı mensubuna yaraşır şekilde bağımsız ve tarafsız olarak doğru bildiğimiz yolda ilerliyoruz. Bozkırın öksüz ve yetim şehri memleketimiz Kırşehir ve hemşerilerimize hizmet yolunda sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 
Grubun önceki dönemlerde gerçekleştirdiği etkinliklerden de bahseden Bahadır, temel hedeflerinin Ankara'da görev yapan Kırşehir'li yargı çalışanlarını bir araya getirerek tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak olduğunu belirterek, "iyi günde olsun kötü günde olsun hemşerilerimizin yanında olarak birlik ve beraberliği tesis etmeye çalışıyoruz" dedi. 


Hakim Murat Bahadır grubun bu süreçteki etkinliklerinde emeği geçen başta grup yöneticileri olmak üzere Kırşehir'liler Vakfı yönetim kurulu üyeleri Kırşehir'li iş insanları Mahbup Torun ve Mustafa Düger ile Mamak belediye başkan yardımcısı Uğur Sarı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Gecede seslendirdiği birbirinden güzel bozlak ve hareketli türkülerle hemşerilerine unutulmayacak güzellikte keyif dolu dakikalar yaşatan Kırşehir'li usta sanatçı İsmail Altunsaray'a grup başkanı hakim Murat Bahadır, Kırşehir'li iş insanı Mahbup Torun'a Ankara 4. Vergi Mahkemesi Hakimi Zehra Bahadır, Kırşehir'li iş insanı Mustafa Düger'e ise Ankara'da Görev Yapan Kırşehir'li Yargı Çalışanları Grubu yöneticisi Uğur Demirkan tarafından plaket takdim edildi. 


Gecede söz alan grup üyesi Ankara 2 nolu baro kurucularından Av. Aydın Akpınar, zaman zaman Kırşehir şivesi de kullanarak paylaştığı birbirinden ilginç ve esprili Kırşehir anekdotlariyla geceye ayrı bir renk kattı. Yine halk şairi Ünlü Şair Hüseyin Ünlü'nün seslendirdiği 'Erenler Diyarı Kırşehir' şiiri misafirlerden büyük alkış aldı. 
Gecede sahne alan diğer sanatçılar Utku Bayram Er, İsmail Çelik ve Altaş kardeşlerin yanisira Mamak belediyesi segmen ekibi de sergiledikleri harika performanslarıyla etkinliğe katılan misafirlerin büyük beğenisini kazandılar. Kırşehir ve bozkır havasının bir fırtına misali estiği, birlik ve beraberlik duygusunun gönüllere ilmek ilmek naksedildigi gece grup başkanı hakim Murat Bahadır'ın kapanış konuşması ile son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.