Kırşehir’in Mucur ilçesinde 23 Yaşındaki Genç Kaza Kurbanı Oldu

Kırşehir’in Mucur ilçesinde evinde tamir yaptığı sırada dengesini kaybederek düşen ve cebindeki bıçağın karnına saplanması sonucu ağır yaralanan 23 yaşındaki İsa Çetin, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Genç adamın bir ay önce evlendiği öğrenildi.

Yaşam Yayın: 18 Eylül 2025 - Perşembe - Güncelleme: 18.09.2025 02:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Kırşehir’in Mucur ilçesinde meydana gelen talihsiz kazada 23 yaşındaki İsa Çetin hayatını kaybetti. Olay, dün akşam saatlerinde Çetin’in evinde yaşandı. İddiaya göre; kablo tamiri yapmak için yüksek bir noktaya çıkan Çetin, indiği sırada dengesini kaybederek düştü. Düşme anında cebinde bulunan bıçak karnına saplandı ve genç adam ağır yaralandı.

Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Çetin’i Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Doktorların tüm çabalarına rağmen İsa Çetin, bugün yaşam mücadelesini kaybetti.

Bir ay önce dünyaevine girdiği öğrenilen Çetin’in ani ölümü ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.