grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Belediye Başkan Adayından Gündemi Sarsacak Paylaşım

AKP’li aday Osman Arslan’ın belediyenin malzemelerini isteyip, kullandığını bize de yardımcı olacaklarını söyledi. Kendisine kamu malı kullanmadığımı bu hususla birlikte kendi imkanlarımla seçim çalışmamı yürüttüğümü dile getirdim'' paylaşımında bulundu.

Gündem Yayın: 11 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2024 00:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

CHP'nin seçim sürecinde Yeniden Refah Partisi'ni finanse ettiği iddiaları üzerine YRP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Ali Kaan Kılıçoğlu, ''CHP’li Selahattin Ekicioğlu mahalle ve dernek toplantıları için AKP’li aday Osman Arslan’ın belediyenin malzemelerini isteyip, kullandığını bize de yardımcı olacaklarını söyledi.Kendisine kamu malı kullanmadığımı bu hususla birlikte kendi imkanlarımla seçim çalışmamı yürüttüğümü dile getirdim'' paylaşımında bulundu.

Sosyal medyada hükümet yanlısı paylaşımlar yapan Talha Keleş isimli kullanıcı , CHP'nin seçim sürecinde Yeniden Refah Partisi'ni finanse ettiğini, Yeniden Refah Partisi'nin ise seçim sürecinde muhafazakar seçmeni manipüle ederek sandığa gitmemesini sağladığıını ileri sürdü.Yeniden Refah Partisi'nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı Ali Kaan Kılıçoğlu ise sert sözlerle cevap verdi.Kılıçoğlu, '' Selahattin Ekicioğlu mahalle ve dernek toplantıları için AKP’li aday Osman Arslan’ın belediyenin malzemelerini isteyip, kullandığını bize de yardımcı olacaklarını söyledi. Kendisine kamu malı kullanmadığımı bu hususla birlikte kendi imkanlarımla seçim çalışmamı yürüttüğümü dile getirdim'' diyerek Talha Keleş'i iddialarını ispat etmeye davet etti.

OSMAN ARSLAN BELEDİYE İMKANLARINI KULLANMIŞ

YRP ile ilgili iddialara cevap veren Kılıçoğlu, '' Kırşehir Belediye Başkan Adayıydım, seçim çalışmaları esnasında mevcut belediye başkanı CHP’li Selahattin Ekicioğlu mahalle ve dernek toplantıları için AKP’li aday Osman Arslan’ın belediyenin malzemelerini isteyip, kullandığını bize de yardımcı olacaklarını söyledi. Kendisine kamu malı kullanmadığımı bu hususla birlikte kendi imkanlarımla seçim çalışmamı yürüttüğümü dile getirdim. Şahitleriminde olduğu bu olay herkes tarafından bilinen bir gerçek. Şimdi yazmış olduğun CHP’den para almış olduğumu ispatla hemen hem partiden istifa ediyor hem de hayatım boyunca siyasetle uğraşmayacağıma yemin ediyorum. İspatlayamazsan eğer müfteri olarak anılacaksın. Bunu da bir ömür taşıyacaksın.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.