grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu Uyarmıştı : AK Parti'de Trol Temizliği

AK Parti'li kaynaklar yerel seçimlerin ardından yeni dönemde trol temizliği yapılacağını aktardı. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da daha önce yaptığı açıklamada , ''size troller kaybettirdi, bize halk kazandırdı'' açıklamasında bulunmuştu.

Gündem Yayın: 28 Nisan 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.04.2024 22:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Mahalli idareler seçiminde oy kaybının nedenleri üzerinde duran AK Parti genel merkezi , trolleri de mercek altına aldı.Türkiye Gazetesi'nin aktardığı bilgiye göre AK Parti önümüzdeki dönemde trollere karşı yeni mücadele yöntemleri ortaya koyacak.Yanlış bilgi, iftira ve çamur siyaseti yaparak rakip siyasileri hedef alarak algı yapmaya çalışan trollerin AK Parti'ye zarar verdiği değerlendirilerek bu tür hesapları yönetenlerden kurtulmanın yolları aranacak.Bu kapsamdan ''AK Partili'' gibi görünüp partiye faydadan çok zarar getiren ve trollük yapan kişilerin partili olmadıkları anlatılacak.

''TROLLER AK PARTİ'YE BAKIŞI OLUMSUZ ETKİLİYOR''

Konu hakkında konuşan parti kaynakları “Seçim analiz çalışmalarımız sürüyor. Oy kaybının bütün sebepleri masaya yatırılıyor ve sosyolojik olarak inceleniyor. Öncelikli konularımız var ama öncelik olarak trol temizliği şart. Troller AK Parti’ye bakışı olumsuz etkiliyor. Asparagas haberler, algı operasyonları ve manipülatif içerikler ile seçmeni yanıltıyorlar. Troller aynı zamanda sadece AK Parti’nin değil hepimizin sorunu. Yeni dönemde bu sorun inşallah çözülecek” değerlendirmesini yaptı.

İFŞA EDİLECEKLER

Trol temizliğinin nasıl yapılacağı henüz netleşmezken, kulislerde, kanuni düzenlemelerin daha caydırıcı şekilde güncelleneceği, teşkilat ile ilişkisi olmayan ancak teşkilattanmış gibi davranarak partiye zarar veren kişilerin ifşa edileceği konuşuluyor. Öte yandan yeni dönemde AK Parti, Meclis ve Külliye’nin dengeye oturtulacağı, birbirine zıt açıklamalara mahal verilmeyeceği belirtiliyor.

EKİCİOĞLU UYARMIŞTI

Yerel seçim sürecinde trollerin hedef aldığı en önemli isimlerden birisi de Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu olmuştu.Vatandaşın trollere itibar etmediğini ve en çok AK Parti'ye zarar verdiklerini açıklayan Ekicioğlu, seçim sonrası ise Belediye Meclis toplantısında yaşanan tartışmada AK Partililere, ''Sahte hesaplar devreye sokuldu.Sizlere kaybettiren de o zaten.Bize kazandıran ise adil yönetim ve şeffaflık anlayışımız oldu.Demek ki topluma güven vermek gerekiyor.Sizlere kaybettiren troller , bize kazandıran ise halk oldu.Biz gücümüzü ne makamlardan ne trollerden ne de paradan alıyoruz.Biz Kırşehir Belediyesi'nin parasını ne trole, ne rantçıya ne de hırsıza yediririz'' ifadelerine yer vermişti.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.