grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kaza Kırşehirli genç kadının hayatını kaybetmesine neden oldu

Kırşehir Karamsa köyü nüfusuna kayıtlı olan Meral Budak, sabah saatlerinde işe gitmek üzere yola çıktığı sırada geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 44 yaşındaki Budak, iki çocuk annesi olarak ailesine büyük bir acı bıraktı.

Yaşam Yayın: 27 Eylül 2024 - Cuma - Güncelleme: 27.09.2024 22:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Karamsa köyü nüfusuna kayıtlı olan Meral Budak, sabah saatlerinde işe gitmek üzere yola çıktığı sırada geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 44 yaşındaki Budak, iki çocuk annesi olarak ailesine büyük bir acı bıraktı.

Olay, karşı yoldan gelen bir aracın freni tutmadığı için meydana geldi. Sabah saatlerinde işe gitmekte olan Meral Budak’a çarpan araç, kazaya sebep olan sürücünün kontrolü kaybetmesiyle çarpıştı. Budak, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Meral Budak’ın ani ölümü, ailesi ve köylüleri derin bir üzüntüye boğdu. İki çocuğu ile geride kalan eşinin acısı tarif edilemezken, köy halkı, Budak’ın ailesine destek olmak için bir araya geldi. Asma Karamsa köyü sakinleri, bu kayıpla sarsıldıklarını ifade ettiler.

Kaza sonrası olay yeri, yetkililer tarafından incelendi. Güvenlik güçleri, sürücünün ifadesine başvururken, kazanın sebeplerinin daha iyi anlaşılması amacıyla bir soruşturma başlatıldı. 

#
Yorumlar (1)
Bu hayatta ölen geri gelmiyor ama bir yanlis bir hata böylesine iyi yürekli canimi ciğerimi söktu kim vurduysa cezasiz kalmasin isterdim
30.09.2024 14:48
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.