grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Mansur Yavaş İftarda Kırşehirlilerle Bir Araya Geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar programında 2 binin üzerindeki Kırşehirliyle bir araya geldi.

Gündem Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 00:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,Kırşehirliler Vakfı'nın organize ettiği iftar yemeğinde Ankara'da yaşayan Kırşehirli vatandaşlarla biraraya geldi.Konuşmasına Kırşehirliler Vakfı’nın çalışmalarını yakından izlediğini belirterek başlayan Mansur Yavaş, belediye başkanının görevinin sadece asfalt ve kaldırım yapmak olmadığını vurgulayarak “Belediye başkanı, kentinde yaşayanların doğumundan ölümüne kadar her türlü problemiyle ilgilenen insandır. Aynı zamanda kentte yaşayan insanların, toplulukların, hemşehri derneklerinin ve bütün sosyal grupların taleplerine uygun bir şekilde onların da yaşamının sürdürülmesine katkıda bulunmak demektir. Bu nedenle biz de kendilerine destekte bulunmaktan son derece mutluyuz” diye konuştu.

 

 

5-6 BİN KİŞİNİN YEMEK YİYEBİLECEĞİ KIRŞEHİR EVİ
yeni dönemde Kırşehirliler Evi projesini hayat geçirebileceklerini ifade eden Yavaş, “Bugün burada bir iftara dahi 2 binin üzerinde insan katılıyor. Demek ki Ankara'da bahçesinde geniş bir şekilde 5-6 bin kişinin yemek yiyebileceği, düğün yapabileceği aynı zamanda Kırşehir’e ait damak lezzetlerinin, gastronominin, yerel kültürün sergilendiği bir alana ihtiyaç var. İnşallah önümüzdeki dönem bunu da mutlaka planlayacağız” ifadelerini kullandı.

 


“HEMŞEHRİ DAYANIŞMALARINA AYRICA DESTEKTE BULUNUYORUZ”
Kültürün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması gerektiğini belirten Yavaş, ''bu da ancak hemşehri dayanışmasıyla gerçekleşebilir.Bu nedenle biz hemşehri dayanışmalarına ayrıca destekte bulunuyoruz. Bir sivil toplum kuruluşunun başarılısı böyle bir davete icabet edenlerin fazlalığıyla anlaşılır. İnşallah önümüzdeki dönem Allah nasip ederse sizlerin de desteğiyle bu söylediklerimizi yerine getirmeye daha büyük toplantılar yapıp kültürün hem gelecek kuşaklara hem Ankara'ya tanıtılması hem de dünyaya tanıtılması konusunda başarılı oluruz” dedi.

 


 
 “MANSUR YAVAŞ’I KIRŞEHİRLİLER OLARAK TAKDİR EDİYORUZ VE SEVİYORUZ”


Kırşehirliler Vakfı Başkanı Tuncay Tekay ise Mansur Yavaş’ın Kırşehirliler Vakfı'nı her zaman desteklediğini ifade ederek, “Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızın vakfımızla birçok projeyi ortak gerçekleştirdiğini, özellikle her 25 Eylül'de Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda büyük ozanımız Neşet Ertaş anma programının gerçekleşmesinde, Altınpark'taki vakıf merkezimizin yanına, gençlik kollarımız için, sosyal tesis projesinin gerçekleşmesinde vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz kendisini Kırşehirliler olarak takdir ediyoruz ve seviyoruz. Kendisinin de Kırşehirlileri çok sevdiğini biliyoruz. Çıkmış olduğu bu kutlu yolunda kendisine üstün başarılar diliyoruz” sözlerini kaydetti.

 


Tuncay Tekay, Kırşehir’e, Kırşehirlilere ve Kırşehir Vakfı’na destek ve katkılarından dolayı Yavaş’a ahilik rozeti takarak plaket takdim etti. Ankara’da 40 iş adamına ahilik rozeti taktıklarını belirten Tekay, 41. rozeti de Mansur Yavaş’a takarak kendisini ahi ilan ettiklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.