grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kaymakam, Polis Haftası'nda Emniyet Personelini ağırladı

Türk Polis Teşkilatının 177. Yıl dönümünde, Boztepe İlçe Emniyet Amiri ve Personeli Kaymakam Umut Özkır tarafından makamında kabul edildi.

Gündem Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 23:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle, Boztepe İlçe Emniyet Amiri Ertan Çınar ve görevli emniyet personeli, Kaymakam Umut Özkır tarafından makamında ağırlanarak onurlandırıldı. Bu önemli buluşma, teşkilatın çalışmalarının takdir edilmesi ve güvenlik güçlerinin fedakarlıklarının vurgulanması açısından büyük önem taşımaktadır.

 

TEŞKİLATIN FEDAKAR ÇALIŞMALARINA VURGU

İlçe Emniyet Amiri Ertan Çınar, Kaymakam Özkır'a teşekkür ederek, emniyet teşkilatının yürüttüğü faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kaymakam Umut Özkır, Türk Polis Teşkilatının Polis Haftasını kutlayarak, "güzel ülkemizin güvenliği ve huzuru için gece gündüz cansiperane bir şekilde gayret gösteren" emniyet teşkilatının önemini ve kıymetini vurguladı.

 

Kaymakam, Polis Haftası'nda Emniyet Personelini ağırladı

Kaymakam Özkır, güzel ülkemizin güvenliği ve huzuru için gece gündüz cansiperane bir şekilde gayret gösteren Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını kutladı. Yapılan sohbetin ardından ziyaret, hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.