grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Yeni Turizm Rotaları

Kırşehir Valisi Mete Buhara, yeni turizm rotalarının oluşturulması kapsamında Obruk Gölü ve Kepez Yeraltı Şehrinde incelemelerde bulunuldu.

Gündem Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 22:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Vali Yardımcısı Mevlana Kürkcü’nün de yer aldığı incelemede İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Avşar ile ilgili kurum amirlerinden bilgiler alan Vali Buhara, Mucur ilçesine bağlı Pınarkaya Köyü ile Karacalı Köyünü de ziyaret ederek köyde yaşayan vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinledi. Vali Buhara, bu alanlarda yapılması planlanan çevre düzenlemesi, imar düzeni ve fizibilite çalışmalarına dair incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Ardından, Kurugöl Köyüne geçen Vali Buhara, köy muhtarlığınca organize edilen iftar yemeğinde köy halkı ile bir araya geldi.

Ramazan ayının manevi ikliminde vatandaşlarla bir arada bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Buhara, “Bugün Kurugöl Köyümüzde köyde yaşayan büyüklerimizle, annelerimizle, kardeşlerimizle bir araya geldik. İftarımızı beraber açtık. Sıcak ev sahiplikleri için Muhtarımıza ve Kurugöllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.