grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kaza Yapan Araçtakilere Yardım Etmek İsterken Canından Oldu

Kırıkkale'de hastanede çalışan Kırşehirli genç, kaza yapan araçtaki yaralılara yardım etmek isterken bir başka otomobilin çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yaşam Yayın: 13 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.04.2024 00:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaza Kırıkkale-Ankara karayolu'nda meydana geldi.Alkollü olduğu öğrenilen İ.A. yönetimindeki hafif ticari araç bariyerlere çarptı.Kazada 2 kişi yralandı.Daha sonra aynı noktada bir kaza daha meydana geldi.O sırada Ankara'ya gitmekte olan aracın içinde bulunan Yunus Kızılırmak (24) , kaza yapan araçtaki yaralılara yardım etmek istedi ve yola çıktı.Tam o sırada başka bir araç kontrolden çıkarak Yunus Kızılırmak'a ve arkadaşı S.Y.'nin bulunduğu araca çarptı.Otomobiliyle yayaya ve taksiye çarpan sürücü, olay yerinden kaçarak kayıplara karışırken Yunus Kızılırmak ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilin çarptığı Kızılırmak ile hafif ticari araç sürücüsü İ.A. ve yanında yolcu olarak bulunan E.B. yaralandı. Ağır yaralı olarak Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaya 24 yaşındaki Kızılırmak kurtarılamadı.Abdal Aşiretine mensup olan ve Ayvaz Başaran'ın kızının torunu olan Yunus Kızılırmak'ın acı haberi Keskin ve Kırşehir'deki yakınlarını yasa boğdu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.