grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Çoban Aydın Battal film ve dizilerden rol teklifi aldığını açıkladı.

Kırşehir'de muhtarlık seçimini kazanamayınca baldızı ve bacanağına sitem dolu dizeler barındıran şiiriyle gündem olan çoban Aydın Battal film ve dizilerden rol teklifi aldığını açıkladı.

Gündem Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 22:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Kırşehir'de muhtarlık seçimlerine katılan ve mağlubiyet yaşayan Aydın Battal, akrabalarına yazdığı şiirle ve çektiği video ile Türkiye genelinde dikkat çekmiş bir isim haline geldi. Çobanlık yaptığı için akrabaları tarafından hor görülen Battal, yaşadığı bu zorlukları ve duygularını şiirle ifade etmiş, bu durum medyanın ve kamuoyunun ilgisini çekmişti.

"GÖNÜL DAĞI"NDAN SÜRPRİZ TEKLİF

TRT 1'de her hafta yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan " Gönül Dağı" dizisinden Aydın Battal'a oyunculuk teklifi geldi. Köy hayatını ve insan hikayelerini konu alan bu dizi, Battal'ın yaşam öyküsüyle benzer yönler taşıyor. Haberi alan Battal'ın, mutluluktan gözyaşlarını tutamadığı ve büyük bir sevinç yaşadığı belirtildi.

Aydın Battal'ın bu teklifi kabul edip etmeyeceği şu anda merak konusu. Teklifi kabul etmesi durumunda, Battal'ın hayatında yeni bir sayfa açılacak ve belki de yaşadığı zorluklar, yeni başarılarla gölgede kalacak. Ancak Battal'ın son kararını vermesi ve bu yeni yolculuğa adım atıp atmayacağı henüz netleşmiş değil. Battal'ın yaşamında önemli bir dönüm noktası olabilir. Toplumun farklı kesimlerinden gelen desteklerle birlikte, onun bu yeni fırsatı nasıl değerlendireceği büyük bir merakla bekleniyor.

Yaşadıklarını anlatan Aydın Battal; Film teklifinin kendisini mutlu kıldığını ve Kırşehir adına heyecan dolu olduğunu söyledi. Battal, açıklamasında; "Bildiğiniz üzere bir şiir yazdım. Memleket beni bağrına bastı, herkese teşekkür ederim. Birkaç dizi ve filmden rol teklifi aldım. Bu sevinçli haberi paylaşmak istedim. Kırşehir'imizi iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.