grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Anadolu Mektebi Projesi kapsamında panel yapıldı

Anadolu Mektebi Projesi kapsamında düzenlenen özel bir panelde, dünya edebiyatının önemli isimlerinden "Bozkırın Bilgesi" olarak bilinen Cengiz Aytmatov paneli yapıldı.

Eğitim Yayın: 02 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 02.01.2024 22:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Anadolu Mektebi il koordinatörü Canan Köksal yaptığı açıklamasında şu sözlere yer verdi;

Tarihimizden aldığımız güç ve sorumluluk duygusuyla Türk kültür ve medeniyetine özellikle son yüzyılda ciddi katkılar sunan yazarlarımız ışığında, kendini, ait olduğu milleti ve değerler dünyasını tanıyan, emek ve insan merkezli bir hayat anlayışı ile milli ve evrensel bir sorumluluk ruhuna sahip, erdemli, ilkeli, araştıran-sorgulayan, kendisine ve ülkesine aydınlık bir gelecek hazırlamaya çalışan, çok yönlü, yüksek vasıflı ve donanımlı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmanın nasıl olduğunu  çok iyi biliriz

Bu anlamda Anadolu Mektebi Projesi kapsamında,Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yapılan,Hayriye Kımçak Anadolu Lisesi'nde ilk panelimizi yaptık. Dört aydır Cengiz Aytmatov okumaları yapan gençler dönem sonu okul konferans salonunda panel metinlerini bizlere onur verici bir özgüven ile sunum yaptılar.

Gençlere bir kez daha inancımız katlandı. Onlar bizim geleceğimiz, bizler onlara birer köprü olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayriye Kımçak Anadolu Lisesi müdürü ve öğretmenlerini kutluyor, sevgili gençlerimizin başarılarının daim olmasını diliyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.