grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir Belediyesinde sebze fidesi dağıtımı gerçekleşti

Kırşehir'de atık getiren vatandaşlara sebze fidesi dağıtımı gerçekleştirildi. Fide almak için sabah saatlerinden itibaren vatandaşların, park ve bahçeler müdürlüğü önünde yoğunluk oluşturduğu görüldü.

Gündem Yayın: 09 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 09.05.2024 00:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Belediyesi daha önce başlatmış olduğu ''Ata tohumu'' projesi kapsamında ürettiği fideleri vatandaşlara dağıtmıştı.Bu yıl ise vatandaşların 30 adet geri dönüşüm malzemesi getirmesi karşılığında sebze fidesi dağıtılacağı söylendi.Vatandaşlar sebze fidesi alabilmek için Cacabey Meydanı'na günlerce geri dönüşüm malzemesi taşıdılar.Getirilen geri dönüşüm malzemesi karşılığında belge verilen vatandaşlara, sebze fidesi dağıtımının 8-10 mayıs tarihlerinde yapılacağı bildirildi.

''ÜRETİMİN TABANA YAYILMASINDAN YANAYIZ''

Sebze fidesi almak isteyen vatandaşlar, Park ve Bahçeler Müdürlüğü önünde sabah saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturmaya başladılar.Bugün itibariyle ücretsiz fide dağıtımına  başladıklarını belirten Başkan Selahattin Ekicioğlu, '' Ülkemizin gıda sorununun çözümünde üretimin tabana yayılmasından yanayız ve önce üretim diyoruz.Bu yıl hazırladığımız kampanya kapsamında “ Atık olarak düşündüğümüz bazı şeyler çöp değildir” sloganıyla sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde farkındalık yaratmayı da hedefledik. 26 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında 30 adet geri dönüşüm malzemesi (cam, plastik, metal) getiren hemşehrilerimize, verdiğimiz belge karşılığında, 8-10 Mayıs tarihleri arasında Park ve Bahçeler Müdürlüğü kampus alanımızda fidelerini hediye etmeye başladık.Kampanyamıza destek olan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.

 

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.