grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan'dan bayram mesajı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gündem Yayın: 10 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2024 00:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin ErkanRamazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bu özel günlerin, ülke ve tüm İslam âlemi için barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Erkan, bayramların milli birlik ve kardeşliği pekiştirdiği müstesna zamanlar olduğunun altını çizdi.

Milletvekili Erkan açıklamasında," sizleri en samimi duygularımla selamlıyorum. Bizleri mübarek Ramazan Bayramı’na ulaştıran Rabbime hamd’ü-senalar olsun. Hepinizin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum"dedi.Erkan,"Millet ve ümmetçe geçtiğimiz günlerde çok zor tecrübeler atlattık.  Bu Ramazan Bayramı’nın başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere bütün İslam âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.Bayramlar, milli birlik beraberliğimizi pekiştirdiğimiz ve kardeşliğimizi perçinlediğimiz müstesna günlerdir. Rabbim bu günlerde dargınların, küskünlerin ve kırgınların barışmasını, hepimizin gönüllerini bir nebze ferahlatmasını nasip etsin.

Mevla’dan, içinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine, Kırşehir’imize bolluk, bereket, iyilik ve güzellik getirmesini ve ufkunu aydınlatmasını niyaz ediyorum.“İnsan değer verdiği şeylere gözüyle bakar, yüreğiyle taşır.” demiş Neşet Ertaş. Bizler de Kırşehir’imizi böyle gördük, böyle taşıdık. Sizlere de böyle değer veriyoruz. Bu nedenle bayram dolayısıyla yola çıkacak sürücülerimizden, hem kendilerinin, hem de sevdiklerinin canlarını tehlikeye atmaktan kaçınmalarını ve trafik kurallarına riayet etmelerini istirham ediyorum.

Bugün maalesef, Ramazan Bayramı her yerde coşku ve heyecan ile kutlanmıyor. 6 Şubat depremlerinde yakınlarını ve ailelerini kaybeden depremzedeler için Ramazan Bayramı  buruk geçiyor. Gazze’de, Kudüs’de, Filistin’de İsrail zulmüne karşı hayatlarını savunmak mecburiyetinde kalan Müslüman kardeşlerimiz için Ramazan Bayramı heyecan ve sevinçten çok kurku ve kederle geçiyor.

Gerek depremzede yurttaşlarımız ve gerekse de Filistinli kardeşlerimizi dualarımızdan eksik etmeyelim. Allah mübarek Ramazan Bayramı’nın bizlere yaşattığı huşu ve ferah gönül sevincini, depremzede kardeşlerimize ve Filistinli dostlarımıza da yaşatsın inşallah.Bu vesile ile tekrar başta vatandaşlarımız olmak üzere, Kırşehirli hemşerilerimin, yurt dışında yaşayan kardeşlerimin, soydaşlarımın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum"dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.