Kırşehir’de eş zamanlı baskın
Kırşehir’de polisin tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık iddialarına yönelik düzenlediği eş zamanlı operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda çok sayıda senet ve alacak defteri ele geçirildi.

Kırşehir’de polis ekipleri, tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık iddialarına yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, il merkezinde tespit edilen 9 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.
Operasyon sırasında 7 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda tefecilik faaliyetlerinde kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda senet, alacak verecek kayıtlarının bulunduğu defterler ve çeşitli belge ile materyaller ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden M.D., K.I. ve Ş.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. A.H., H.G., B.D. ve M.D. isimli 4 kişi ise tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderildi.
Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü belirtildi.







