Kaman Devlet Hastanesi’nde Geleneksel İftar Buluşması

Kaman’de faaliyet gösteren Kaman Devlet Hastanesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen geleneksel iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Sağlık çalışanlarını bir araya getiren program, birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı samim

Gündem Yayın: 12 Mart 2026 - Perşembe - Güncelleme: 12.03.2026 23:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaman Devlet Hastanesi’nde Geleneksel İftar Buluşması

Kaman’de faaliyet gösteren Kaman Devlet Hastanesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen geleneksel iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Sağlık çalışanlarını bir araya getiren program, birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı samimi bir ortamda gerçekleşti.

Hastane yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Engin Tok, Emre Demirci ve Süleyman Ersoy’nun yanı sıra siyasi parti temsilcileri, hastane yöneticileri ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Programda sağlık çalışanları aynı sofrada buluşarak Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşadı. İftar programının, sağlık çalışanları arasındaki dayanışmayı güçlendirdiği ve kurum içi birlikteliği pekiştirdiği ifade edildi.

Geleneksel hale gelen buluşmanın, sağlık çalışanlarının yoğun ve özverili çalışma temposu içinde bir araya gelmelerine ve kaynaşmalarına önemli katkı sağladığı belirtildi. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunun hissedildiği program, sıcak ve samimi bir ortamda sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.