grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

METİN İLHAN CHP KIRŞEHİR MİLLETVEKİLİ RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İlhan demokrasi şenliklerini yaşayacağımız nice baharlar olmasını temenni etti

Gündem Yayın: 10 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.04.2024 00:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 

Değerli Hemşerilerim,

Geçtiğimiz yıllarda tüm dünyayı kötü bir şekilde etkisi altına alan ve uzun süre kendisini gösteren covid salgınıyla birlikte ülkemizde yaşanan doğal afetlerin de hayatlarımızda olumsuz çerçevede ve büyük boyutlara varan yansımaları olmuştur. Bunlar da yine beraberinde hali hazırda ağırlaşan ve kötü seyretmekte olan ülke ekonomimizin durumunu daha da derinleştirmiş, bütçelerimizi ciddi bağlamda zorlayan ve sosyal hayatımızı da büyük ölçüde güçleştirir bir hale dönüşmüştür. 

Ancak yaşanılan tüm bu olumsuzluklara karşın ve hayatlarımızda ister ekonomik, ister sosyal, ister psikolojik yönden olsun negatif etkiler yaratan bu süreçler; hayatın her anına, her durumuna hazırlıklı olunması ve önlem alınması gerektiğini bizlere göstererek güçlükler karşısında birlik olmanın, bir arada dayanışma içinde olmanın ne kadar önemli bir husus olduğu üzerine bizlerde farkındalık oluşturmuştur.

Gerek doğal afetler karşısında, gerek salgın dönemlerinde gerekse de ekonomik açmazlıklar içindeyken; yardım için, destek için uzanan ellerin düşmanlıkları, ayrımcılıkları, kin ve nefreti zaman içinde geride bıraktığına beraberce tanık olduk ve kardeşliğin, dostluğun, paylaşmanın, hoş görünün, barışın, sevginin gücünün yerini hiçbir şeyin alamayacağını yine beraberce yaşadık.

Bizler toplumumuzda bir arada, dayanışma içinde olmayı sadece zorluklarla mücadele ederken değil, kültürümüzün, geleneklerimizin değerli kılındığı bayram günlerinde de kucaklaşarak beraber olmanın ne derece önemli olduğunun idrakindeyiz. Bayram günleri bizlere; sevdiklerimizle bir arada olmanın, yaşanan acıların yaralarını beraberce sarmanın, barış, dostluk, kardeşlik duygularını en derinden hissetmenin, geleceğe umutla bakabilmenin sevincini, mutluluğunu yaşatmaktadır. 

Bu düşüncelerle, aydınlık yarınlara doğru ilerlerken umudun asla yitirilmemesine ve bir gün muhakkak adaletin tecelli edeceğine, huzur, refah ve barış dolu günlerin ülkemizde her daim hakim olacağına duyduğum inançla anlayışın, saygının, sevginin ve hoşgörünün bir arada yaşandığı nice bayramlar ve hep demokrasi şenliklerini yaşayacağımız nice baharlar olmasını temenni ediyor, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Dr. Metin İLHAN
CHP Kırşehir Milletvekili

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.