grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

İktidar mı muhalefet mi?

Kuru gıda; nohut, kuru fasulye, mercimek ithal ürünler arasında. Son teknoloji tarım üretim aletleri makinaları var ama ürün yok. Buğday bile ithal ediliyor.

Gündem Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 23:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İktidar mı muhalefet mi? 

 

Sayın Cumhurbaşkanı R.T. ERDOĜAN hem iktidar hemde kendi kendine muhalefet. Bu Türkiye siyasi tarihinde görülmemiş siyasi başarı. İster kabul edin isterseniz etmeyin. 

"İyi muhalefetin olmadığı ülkemizde en başarılı siyasetçi." Erdoğan baṣarısını beceriksiz muhalefete borçlu, bu da acı gerçek!

Türk milletinin en büyük sorunu vizyon sahibi muhalefet partileri yok. Rantcı partiler yüzünden 2018 de baṣkanlık sistemine geçilmiṣtir. 6 yıldır terör, ekonomi, eĝitim ve hukuk krizine henüz çözüm bulunmamıṣtır. Enflasyonist siyaset ve ekonomi yüzünden halk huzursuz ve sıkıntı içerisinde sabırla yaşıyor.

*****

Konya kadar küçük Hollanda kadar tarım ve hayvancılıkta üretken değiliz. Bilimsel üretimin olmadığı depolama ve pazarlama sorunu yüzünden yıllardır üretilen narenciye ürünler sebze ve meyveler çöpe atılıyor. 

Kuru gıda; nohut, kurufasülye, mercimek ithal ürünler arasında. Son teknoloji tarım üretim aletleri makinaları var ama ürün yok. Buğday bile ithal ediliyor.

Bir ülkede çiftçinin ve köylünün besicinin üretim sorunu var ise eğer açlık ve yoksulluk zilleri çalıyor demektir. Vizyon sahibi yerel yönetimler isterse bu sorunu bilimsel üretim- ve tüketim kooparatif sistemi ile çok iyi çözer diye düṣünüyorum. Genel ve yerel yönetimler iṣlevleri bakımından siyasi rant yüzünden hükümet ile iyi iletişim ve dayanışma çalışması içinde değiller, bu da ülkemizde siyasi ve ekonomik kriz yaratıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.