grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Osman Demir, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti.

Gündem Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 21:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

 

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Yine geçen hafta olduğu gibi Et ve Süt Enstitüsü Kurumu'nun, Ulus'ta haldeki mağazasının önündeyiz, arkadaşlarımızla birlikte. Geçen haftadan bu haftaya önemli bir fark yüzde 25 et fiyatlarına zam gelmiş olması. Vatandaşlar buna tepkisini ifade ediyor. Bundan dolayı sıradaki insanların azaldığını ifade eden emekli arkadaşlarımız oldu, buradan et almak için sıraya giren.

Hepsinin ortak ifade ettiği şey; ayda ancak 1 kez gelebildikleri. Hatta bir tanesi, '10. aydan beri ilk kez geldim' ifadesini kullandı. Özetle, enflasyon halkı ezmeye devam ediyor. Dar gelirliyi ezmeye devam ediyor ve dar gelirlinin başında gelen, ülkemizde sayıları 16 milyonu bulan emekli, dul ve yetim kardeşlerimizin üzerine enflasyon bir karabasan gibi adeta çökmüş durumda.

Aslında bu kuyrukların nedeni Ak Parti'nin izlediği yanlış ekonomi politikaları olduğu gibi yanlış tarım ve hayvancılık politikalarıdır. Türk tarımını bitirdiler, Türk hayvancılığını bitirdiler. Eleştirildiği zaman da, 'Ne olacak canım… Paramız var, yurt dışından alırız' dediler. Bugün Türkiye kendi kendisine yeterli bir ülke olmaktan çıktı. Hayvancılıkta çöken bir ülke durumuna geldi. Başka türlü bu kötü noktaya gelmesi ve insanların bu kuyrukta beklemesi mümkün değildir. AKP bunu da başardı.

#
Video
Video indirme linki: https://we.tl/t-l47E0buCCT
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.