grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nde farkındalık

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nden iç kontrol sistemine yönelik önemli adım

Sağlık Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 21:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü, sağlık hizmetlerinin daha etkin, verimli ve şeffaf bir şekilde yürütülmesi amacıyla önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Dr. Ertan Değirmencioğlu başkanlığında gerçekleştirilen “2024 Yılı İç Kontrol Eylem Planlarının Değerlendirilmesi ve İç Kontrol Sistemi” toplantısı, sağlık yönetiminde kalite ve iç denetimin önemini bir kez daha gündeme getirdi. Toplantıda, standartlar ve eylemler gereğince iç denetim personelinin katılımıyla iç kontrol değerlendirmeleri yapıldı. Bu süreç, müdürlüğün misyonu, vizyonu ve temel değerlerinin tüm çalışanlar tarafından benimsenmesi ve iç kontrole yönelik yeterli düzeyde farkındalığın oluşması amacını taşıyor. İç kontrol sistemlerinin güçlendirilmesi, sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılmasında kritik bir role sahip.

KATILIMCI VE KAPSAYICI YAKLAŞIM

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu, Destek Hizmetleri Başkanı Mücahit Düzsöz, Başkan Yardımcısı Birol Doğan ve ilgili birim personellerinin katıldığı toplantı, kapsayıcı bir yaklaşım sergiledi. Toplantının, il sağlık sistemindeki iç kontrollerin güçlendirilmesi ve potansiyel risklerin azaltılması noktasında önemli bir adım olduğu vurgulandı. Toplantının sonucunda, Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'nün, sağlık hizmetlerinde iç kontrol sistemlerinin önemini ve bu sistemler aracılığıyla sağlanabilecek iyileştirmeleri öne çıkarması bekleniyor. Bu adım, hem çalışanların hem de hastaların yararına olacak şekilde sağlık hizmetlerinin daha şeffaf, etkin ve kaliteli bir şekilde sunulmasını hedefliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.